Jätevesijärjestelmä

Huolettomuutta asumiseen ja kesämökille nykyaikaisella jätevesijärjestelmällä.

Jätevesiremontti ammattitaitoisesti tehtynä

Otetaan huolet hartioiltasi

Kunnostetulla ja turvallisella jätevesijärjestelmä saat arkeesi huolettomuutta ja mukavuutta.  Lainmukaisesta jätevesijärjestelmästä on myös etua, kun kiinteistöä ollaan myymässä. Jokaisen kiinteistön omistajan tulee nimittäin tietää, että kiinteistölle vaaditaan niin kutsuttu jätevesiselvitys eli dokumentoitu tieto siitä, millainen järjestelmä tontilla on.

Palkkaamalla ammattitaitoisen urakoitsijan, saat huolet itseltäsi pois. Paloniityn urakoitsija Pete auttaa ja tukee sinua jätevesijärjestelmän hankinnassa ja koko jätevesiprojektissa suunnittelusta toteutukseen saakka.

Jätevesilaki velvoittaa kiinteistönomistajaa

Jos omistat kiinteistön tai mökin haja-asutusalueelta, sinulla tulee olla jätevesijärjestelmäsi uuden lain vaatimalla tasolla.

Vuonna 2019 uudistettu jätevesiasetus koskee ennen vuotta 2004 rakennettuja haja-asutusalueen mökkejä tai omakotitaloja, jotka sijaitsevat pohjavesialueella tai enintään 100 metrin päässä rannasta.

Tällaisilla haja-asutusalueen kiinteistöillä on oltava ympäristönsuojelulaissa määritellyn perustason puhdistusvaatimusten mukainen jätevesien käsittelyjärjestelmä asennettuna. Uudistuksen mukaan vaatimusten mukainen jätevesien käsittelyjärjestelmä on pitänyt asentaa viimeistään 31.10.2019 mennessä. Kiinteistön jätevesijärjestelmästä vastaa aina kiinteistön omistaja.

Jätevesijärjestelmä pähkinänkuoressa

Kartoitus

Käydään vaihtoehtoisia toteutustapoja läpi jätevesijärjestelmän toteuttamiseksi.

i

Suunnitelma

Laaditaan lakisääteinen jätevesisuunnitelma. Autetaan rakennusluvan hakemisessa.

Asennus

Jätevesiprojekti päättyy tontille sopivan jätevesijärjestelmän asentamiseen ennalta laaditun suunnitelman mukaisesti.

Jokainen asennus tehdään luotettavasti ja laadukkaasti alusta loppuun.

Käyttö

Luontoystävällinen vaihtoehto, joka on vielä helpompi huoltaa ja käyttää kuin nykyinen järjestelmäsi.

 

Jätevesijärjestelmä harkinnassa? Ota yhteyttä!