Uudisrakentaminen

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Ota avuksesi vankka ammattilainen. Saat apua ja tukea talon suunnitteluun ja eri työvaiheiden toteutukseen. Jos haluat päästä helpolla, tilaa meiltä koko projekti ja keskity tulevan kotisi riippumattopaikasta haaveiluun.

 

9

Urakat

Tilaa vaativat työvaiheet ammattilaiselta varmasti aikataulussa.

9

Avaimet käteen

Suunnittelemme ja toteutamme talosi maatöistä viimeiseen ovennuppiin saakka.

9

Kesämökit ja piharakennukset

Autotallit, roskakatokset, aidat ja piharakentaminen sekä vapaa-ajan asunnot.

Rakennusprojekti ammattitaidolla

Talon rakentaminen ei ole pikkujuttu, sillä monelle se on koko elämän suurin sijoitus. Huolella suunniteltu ja rakennettu talo säilyttää arvonsa, ja talonomistaja voi nukkua rauhassa myrskyiset ja tuulisetkin yöt. Talo on myös koti, jonka suunnitteluun liittyy suuria tunteita. On tärkeää, että ison ja kalliin projektin lopputulos vastaa sitä, mitä rakentajan haaveissa on ollut.

Hyvällä suunnittelulla säästetään sekä rahaa että hermoja. Kun koko projekti on yhden luotettavan ammattilaisen käsissä, ei saada harmaita hiuksia eri urakoitsijoiden aikataulujen sovittamisesta yhteen. Kauttamme hoituvat nimittäin sekä putki- että sähkötyöt.

Ota avuksesi rakentamisen suunnitteluun ja toteutukseen luotettu, paikallinen rakennusalan ammattilainen, jolta saat suunnitteluapua, vinkkejä, neuvoja ja vankan, varman ammattitaidon eri työvaiheisiin. Sinun tarpeesi määrittelevät, kuinka paljon apua haluat. Jos päätät toteuttaa koko projektin meillä, saat varmasti aikataulussa pysyvän, järkevästi suunnitellun ja laadukkaasti toteutetun projektin, jonka lopputuloksesta voimme yhdessä olla ylpeitä.

Paikallistuntemusta Mikkelistä ja lähiseudusta

{

“Petellä on tosi hyvä paikallistuntemus tonteista, mihin ruvetaan rakentamaan. Siitä on ollut meille todella paljon hyötyä.”

– Tarja Haukka, Sievitalo Oy