Peten tarina

 Paloniityn Pete on tuttu kasvo Mikkelin rakennustyömailla. Sympaattinen ja aikaansaava rakennusalan yrittäjä on parinkymmenen vuoden aikana ehtinyt jättää kädenjälkensä kaupungin uudempaan rakennuskantaan. Peten osaavissa käsissä on noussut laadukkaita pientaloja ympäri kaupunkia, joko avaimet käteen -toimituksella valmiiksi saakka, tai huolella tehtyyn runkovaiheeseen, josta omatoimirakentajan on turvallista jatkaa. Kaivurinsa puikoissa Mikkelin oma Puuha-Pete on pyöritellyt lukemattomien rakennustyömaiden maan muodot uuteen uskoon, tarkasti ja toiveiden mukaisesti.  

Petellä on vankka kokemus suurtenkin urakoiden laadukkaasta hoitamisesta. Taitoa löytyy moniin erityisosaamista vaativiin hommiin, kuten sähköasemien maarakennustöihin sekä teräs- ja laiteasennuksiin. 

 Onpa remontti- tai rakennustarpeesi minkä kokoinen tahansa, käänny paikallisen ammattilaisen puoleen, niin tiedät, että projektisi onnistuu. Paikallinen pienyrittäjä pääsee vuotavan kattosi luo huomattavasti nopeammin kuin maanlaajuiset yritykset, ja koko remontti hoituu tarvittaessa pikaisellakin aikataululla. Mikä tärkeintä, sinut kohtaa asiakaspalvelurobottien sijasta paikallinen kaveri, jolla on homma hanskassa.

Asiakkaan toiveiden kuunteleminen, työn tarkkuus ja luotettavuus sekä lämmin, ihmisläheinen palvelu ovat Peten kanssa taatut. 

Ota yhteyttä

040 8449473

Rakennusliike Paloniitty

Petri Paloniitty
p.paloniitty@gmail.com

Sairilantie 59
50180 MIKKELI

Jätä yhteydenottopyyntö

12 + 7 =