Salaojat

Salaojaremontit sekä omakotitaloon että taloyhtiöön jopa kolmessa päivässä!

Jätevesiremontti ammattitaitoisesti tehtynä

Salaojituksella talon perustukset pysyvät kunnossa – se suojaa talon perustuksia ja rakenteita kosteus‑, home- ja routavaurioilta. Salaojaremontti on merkittävä perusparannus, joka nostaa myös talon arvoa.

Toteutamme ammattitaidolla myös laadukkaat salaojaremontit omakotitaloihin ja taloyhtiöihin avaimet käteen ‑periaatteella. Meiltä saat remontin suunnittelun, salaojaputkistojen asentamisen ja uusimisen, sadevesijärjestelmien rakentamisen unohtamatta huolellisia viimeistely- ja siistimistöitä.

Kansistojen korotus
Monissa tapauksissa salaojakaivojen kansistot on jätetty maan alle piiloon, lähinnä esteettisistä syistä. Tämä kuitenkin hankaloittaa salaojien huolto- ja tarkastustoimenpiteitä. Joissakin tapauksissa myös pintasadevedet ovat päässeet salaojaan kansistojen ollessa maan alla. Kansistojen paikannus ja korotustarve arvioidaan kohdekohtaisesti.

Rikkoutuneiden salaojien korjaus
Vähäisiä vaurioita kärsineet salaojat kannattaa korjata paikallisesti, mikäli salaojien toimintaedellytykset muuten ovat kunnossa. Korjaustoimenpiteet suoritetaan paikasta ja salaojan syvyydestä riippuen lapiolla tai kaivinkoneella kaivaen. Salaojat voidaan myös joutua kaivamaan esiin, mikäli salaojassa ei ole tarkastuskaivoja, mutta halutaan varmistua salaojan olemassa olosta.

Salaojaremontti pähkinänkuoressa

Kartoituskäynti

Kartoitetaan remontin tarve, suunnitellaan toteutus ja otetaan tarvittavat mitat.

i

Toimenpidesuunnitelma

Saat salaojaremontista kirjallisen toimenpide-suunnitelman.

Remontin toteutus

Remontti toteutetaan sovittuna ajankohtana jopa 3 päivässä.

Pihan siistiminen

Huolehdimme pihamaan siistiksi työmme jäljiltä. 

Salaojaremontti harkinnassa? Ota yhteyttä!