Raksaykköset löysi Paloniitystä
luottotekijän

“Kaikki hommat on hoidettu, kuten on pitänytkin”

Raksaykköset Oy rakentaa uusia, Fingridin kantaverkkoon liitettäviä sähköasemia. Laajassa projektissa tarvitaan myös alihankkijoita, ja maarakennustyöt ovat hoituneet jouhevasti Paloniityn kokonaispalveluna. Lisäksi Paloniitty tekee työmaalla erityisosaamista vaativia teräs- ja laiteasennuksia. Lue, miten luotettava alihankkija helpottaa pääurakoitsijan työkuormaa tuntuvasti!

Paloniityn kanssa yhteistyö sujuu ja aikataulu pitää

Sähköasemaprojektissa Paloniityn kokonaispalveluun Raksaykkösille on kuulunut perustusasennuksia, sähköputkituksia ja kupareiden kytkemisiä. “Yhteistyö on sujunut tosi hyvin! Kaikki hommat on hoidettu, kuten on pitänytkin. Esimerkiksi aikatauluja ei ole tarvinnut stressata lainkaan”, Teemu Nuutinen Raksaykkösiltä sanoo.

Paloniitty on työskennellyt Jyväskylän ja Heinolan sähköasemien parissa. Maarakennuksen kokonaispalvelun lisäksi hoituvat muutkin erityistä ammattitaitoa vaativat työt. “Maarakennuspuolen töiden lisäksi Paloniitty tekee sähköasemiin teräs- ja laiteasennuksia”, Nuutinen kuvaa yhteistyötä.

Kokonaispalvelu helpottaa rakennusyrityksen kiireistä arkea

Työmailla eteen voi tulla monenlaisia tilanteita, joissa nopea reagointi on välttämätöntä. Paloniityn kanssa pääurakoitsija voi luottaa, että työt etenevät saumattomasti käänteistä huolimatta. “Työmaalla tulee aina muuttujia, ja on tärkeää, ettei esimerkiksi minun tarvitse toimia siinä välikätenä. Paloniitty hoitaa ratkaisut suoraan tilaajan kanssa”, Nuutinen kertoo.

Raksaykkösten ja Paloniityn yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa. Luotettavaa tekijää on helppo pyytää avuksi aina tarpeen tullen. “Paloniitty hoitaa kaikki, mitä on sovittukin. Eli ei tarvitse käydä työmaalla ohjeistamassa, vaan asiat etenevät kokonaispalveluna. Olen ollut tosi tyytyväinen, ja Paloniitty tekee varmasti jatkossakin meille töitä”, Nuutinen summaa.

Millaista rakentamisen erityisosaamista yrityksenne kaipaa? Katsotaan yhdessä, miten voisimme auttaa teitä parhaiten!